Auson tarinolie roslagsmahogny (douglasolie)


  • Grote foto auson tarinolie roslagsmahogny douglasolie doe het zelf en verbouw verven en sierpleisters
  • Grote foto auson tarinolie roslagsmahogny douglasolie doe het zelf en verbouw verven en sierpleisters
  • Grote foto auson tarinolie roslagsmahogny douglasolie doe het zelf en verbouw verven en sierpleisters
  • Grote foto auson tarinolie roslagsmahogny douglasolie doe het zelf en verbouw verven en sierpleisters
Grote foto auson tarinolie roslagsmahogny douglasolie doe het zelf en verbouw verven en sierpleisters Grote foto auson tarinolie roslagsmahogny douglasolie doe het zelf en verbouw verven en sierpleisters Grote foto auson tarinolie roslagsmahogny douglasolie doe het zelf en verbouw verven en sierpleisters Grote foto auson tarinolie roslagsmahogny douglasolie doe het zelf en verbouw verven en sierpleisters
€ 21
Locatie Heemskerk  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Auson Tarinolie is een dunne, sterk impregnerende vloeistof op basis van houtteer, lijnolie en terpentijnolie. Auson Tarinolie is zeer geschikt voor het behandelen van douglas of lariks houtconstructies. Auson Tarinolie werd in het verleden vaak gebruikt voor het beschermen van hout en geeft een langdurige bescherming. Pigmenten kunnen worden toegevoegd om de oorspronkelijke kleur van het hout lang te behouden.

Auson Tarinolie wordt voornamelijk toegepast voor het behandelen van houten constructies zoals schuttingen, poorten, tuinhuizen, overkappingen, blokhutten, bruggen etc. Auson Tarinolie is ook uitermate geschikt als grondlaag voor houten constructies die behandeld gaan worden met Auson Genuine Pine Tar 850.

Gebruiksaanwijzing:  Tarinolie heeft grote penetrerende eigenschappen en is zeer geschikt voor houten zachte, poreuze oppervlakken. Vanwege de relatief lange droogtijd wordt afgeraden Tarinolie toe te passen op harde oppervlakken van harde houtsoorten. Verdunnen met terpentijnolie als dit nodig is. Breng het product twee keer in dunne lagen aan om de beste bescherming van het hout te bereiken. Bij de tweede laag wordt het product donkerder en verschijnt er een roodbruine kleur die vergelijkbaar is met mahonie. Let op! Vermijd direct contact. Het product kan irriterend voor de huid zijn. Gebruik beschermende handschoenen.

Verbruik:  2-10m2 per/liter.

Leverbaar in 1L, 3L en 10L verpakking.


Verfstop is dé online verfwinkel voor u

Het maakt niet uit of u een doe-het-zelver of een professionele vakman bent, hier kunt u de producten vinden voor uw volgende klus. De producten worden direct geleverd vanuit de fabrikant met het nodige advies en ondersteuning, zodat u direct aan de slag kunt gaan.

Voordelen:

 ● Gratis verzending vanaf € 25,00 (NL)
 ● 7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar
 ● Persoonlijk contact met een expert
 ● Direct inkopen bij de groothandel
 ● Meer dan 15 jaar ervaring
 ● Twijfels over uw aankoop? Vraag NU een advies aan!

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
Kenmerken: Kopen in Heemskerk

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21789900

Meer Verven en Sierpleisters

Meer Verven en Sierpleisters aangeboden in deze subrubriek.