Axiaal ventilator rond | 630 mm | 17092 m3/h | 400V | 18030385

sinds 4-7-2023 16:23:43


prijs: € 732,75
Locatie : Woerden  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Axiaalventilatoren worden altijd toegepast wanneer grotere volumestromen met lage drukverhogingen moeten worden getransporteerd. Behalve voor het ventileren van gebouwen worden axiaalventilatoren ook gebruikt voor koeling (auto-industrie) en rookafzuiging (garageventilatie, industriële afvoerlucht). Door de hoge motorbeschermingsklasse IP65 bieden Fischbach axiaalventilatoren ook een goedkoop alternatief in omgevingen met een hoge luchtvochtigheid, bijv. in de verwerkende voedingsmiddelenindustrie. Alle maten zijn op korte termijn leverbaar in diverse speciale spanningen, zoals 460V 50Hz etc. en kunnen naar wens worden aangevuld met aluminium frameconstructies.
Kenmerken

 ● Maximale volumestroom: 18.000 m3/h ● Met interne FISCHBACH SCHIJFANKERMOTOR ● 4-polig, 230V/400V/50Hz/60Hz ● Spanning instelbaar van 0 – 100% ● Isolatieklasse F (155°C) volgens VDE 0530 ● Motorbeschermingsgraad IP 65 (elektrisch gedeelte) volgens DIN 40050 met CE-markering ● Intern aggregaat volgens ISO 1940 deel 1 tot kwaliteitsklasse Q 1 fijn uitgebalanceerd ● Onderhoudsvrije kogellagers ● Kunststof waaier ● Zeer soepele werking van de ventilator ● Optioneel leverbaar met energiezuinige EC-motor
De interne FISCHBACH SCHIJFANKERMOTOR is uitgerust met een thermisch contact. De maximale omgevingstemperatuur van de ventilator is 80°C.

De standaardserie is ontworpen voor maximale volumestromen tot 18.000 m3/h bij een statische druk van 200 Pa. Naast de buisconstructie met dubbele flens zijn onze axiaalventilatoren ook verkrijgbaar in vierkante en ronde wandringen en overtuigen door hun zeer geringe inbouwdiepte. Voordelige en eenvoudige montage is mogelijk in elke montagepositie.
Het werkingsprincipe van de axiale ventilator
Een axiale ventilator is als het ware de tegenhanger van een radiale ventilator, waarbij de getransporteerde lucht in radiale richting (d.w.z. in relatie tot de radius) naar buiten wordt getransporteerd. Bij axiale ventilatoren daarentegen wordt de lucht radiaal in axiale richting (d.w.z. gerelateerd aan de as) getransporteerd zoals bij een propeller. De schuine ventilatorbladen trekken lucht van achteren aan en verplaatsen deze naar de voorkant van de axiaalventilator, waardoor een continue luchtstroom ontstaat. Met behulp van dit ontwerpprincipe wordt niet alleen een geringe inbouwdiepte bereikt, maar ook een hoog rendement bij een geringe geluidsontwikkeling. De energie-efficiëntie kan ook worden verhoogd met onze optioneel verkrijgbare FISCHBACH EC-schijfankermotor.
Waarom ik moet kiezen voor een axiaalventilator?
Axiaalventilatoren verplaatsen een grote hoeveelheid lucht en kunnen het beste gebruikt worden voor lage druk systemen. Ondanks dat de ventilator een grote hoeveelheid lucht kan verplaatsen, is het formaat van een axiaalventilator een groot voordeel.
Waar plaats ik de axiaalventilator?
U kunt de axiaalventilator plaatsen tegen de wand of het raam. Zo gaat de lucht die het systeem afzuigt direct naar buiten. Doordat de ventilator zo compact is, kunt u deze gemakkelijk in een luchtkanaal plaatsen.
Wat is het verschil tussen e
Kenmerken: Kopen in Woerden


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 40011809 Meld aan Aanbodpagina