Combidec ventilatieslang 152 mm - 10 meter


sinds 9-7-2021 03:22:20

  • Grote foto combidec ventilatieslang 152 mm 10 meter doe het zelf en verbouw luchtverdeeltechniek
  • Grote foto combidec ventilatieslang 152 mm 10 meter doe het zelf en verbouw luchtverdeeltechniek
  • Grote foto combidec ventilatieslang 152 mm 10 meter doe het zelf en verbouw luchtverdeeltechniek
Grote foto combidec ventilatieslang 152 mm 10 meter doe het zelf en verbouw luchtverdeeltechniek Grote foto combidec ventilatieslang 152 mm 10 meter doe het zelf en verbouw luchtverdeeltechniek Grote foto combidec ventilatieslang 152 mm 10 meter doe het zelf en verbouw luchtverdeeltechniek
prijs: € 11,25
Locatie : Woerden  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Combidec ventilatieslangen zijn stevige, zeer flexibele, extreem sterke laminaatslangen voor verschillende toepassingsgebieden. De ventilatieslang bestaat uit meerdere lagen aluminium en polyester waarin een spiraaldraad verwerkt wordt. De slangen zijn zonder problemen aan ronde en ovale aansluitstukken te bevestigen. De vuurvastheid van de Combidec slangen is in meerdere landen getest volgens internationaal geldende normen. De Combidec heeft als basis een aluminium-laminaat slang met een buitenlaag van co-polymeer. De buitenmantel is slijtvast en stoomdicht. Daardoor is de slang naar buiten toe meer resistent, bijvoorbeeld tegen vonken van laswerkzaamheden of tegen zuren en basen.


Rumeyza ventilation products B.V
Wij zijn een technische groothandel in innovatieve en duurzame producten voor ventilatiesystemen. Op basis van expertise en jarenlange ervaring in de horeca branche kunnen wij gedegen technisch advies en maatwerk leveren. Een groeiend aantal opdrachtgevers zet onze product- en projectkennis in bij de succesvolle uitvoering van projecten met uiteenlopende ventilatiesystemen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Rumeyza
 ● SKU (eigen artikel code): 36183


Kenmerken: Kopen in WoerdenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24349622 Meld aan Aanbodpagina