Fronius Symo 8.2-3-M


sinds 4-6-2021 03:16:39

  • Grote foto fronius symo 8.2 3 m doe het zelf en verbouw zonnepanelen
  • Grote foto fronius symo 8.2 3 m doe het zelf en verbouw zonnepanelen
Grote foto fronius symo 8.2 3 m doe het zelf en verbouw zonnepanelen Grote foto fronius symo 8.2 3 m doe het zelf en verbouw zonnepanelen
prijs: € 1821
Locatie : Drachten  (Friesland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Fronius Symo 8.2-3-M

Fronius Symo 8.2-3-M driefase omvormer
De Fronius Symo 8.2-3-M is de perfecte aanvulling op de nieuwe SnapINverter-invertergeneratie. Het driefasige, transformatorloze apparaat is de ideale inverter voor woonhuizen, kantoren en bedrijven met een driefase aansluiting. Met het innovatieve SuperFlex-design wordt een maximale flexibiliteit qua installatieontwerp bereikt, terwijl het SnapINverter-montagesysteem de installatie en onderhoud zo eenvoudig mogelijk maakt. Het standaard geïntegreerde communicatiepakket met WLAN, energiebeheer, talrijke interfaces en nog veel meer maken van de Fronius Primo een communicatieve inverter voor de bewoners/eigenaren.
Let op: zonder WLAN, LAN en webserver
Fronius Symo 8.2-3-M SNAPINVERTER-TECHNOLOGIE
De Fronius Symo 8.2-3-M Snapinverter wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige, algemene montagesysteem. Hiermee worden installatie en onderhoud eenvoudiger dan ooit tevoren. Het bijzondere van de constructie van het apparaat is de scheiding van het aansluit- en vermogensdeel-bereik. Beide worden afzonderlijk gemonteerd. Eerst wordt het uitzonderlijk lichte aansluitgedeelte incl. alle bekabeling op de muur gemonteerd. Daarna het vermogensdeel. Het innovatieve zwenkontwerp maakt montage en service bijzonder gebruiksvriendelijk. De inverter wordt gewoon in de muursteun gehaakt en vervolgens vastgezet. Bij onderhoud hoeft daarom niet de gehele inverter te worden verwijderd, maar alleen het vermogensdeel. De gehele bekabeling blijft intact.
GEÏNTEGREERDE GEGEVENSCOMMUNICATIE
Als eerste inverterfabrikant bieden wij een datacommunicatiepakket aan waarbij datalogging, WLAN (wifi), Ethernet, energiebeheer, een webserver en een groot aantal interfaces volledig zijn geïntegreerd. Daarmee is de inverter via een netwerkkabel of via WLAN (wifi) - zonder extra bedrading - met het internet verbonden en hebt u een perfect overzicht over de werking van de PV-installatie. De koppeling met componenten van derden wordt via interfaces zoals Modbus TCP SunSpec, Modbus RTU SunSpec of Fronius Solar API (JSON) gewaarborgd. Bovendien kunnen de open interfaces parallel aan Fronius Solar.web worden gebruikt.
Fronius SUPERFLEX DESIGN
Het Fronius Superflex Design is een verfijnd samenspel van technische capaciteitskenmerken met behulp waarvan de aanleg van PV-systemen voor u nu bijzonder flexibel en eenvoudig is. De belangrijkste capaciteitsfactoren van het Superflex Design zijn: Twee MPP-trackers in combinatie met de hoge systeemspanning en brede DC-ingangspanningsbereik. Iedere DC-ingang en dus elke MPP-tracker kan bovendien het gehele invertervermogen opnemen. Of het nu om verschillende dakoriëntaties, de schaduw van een of twee strings, of het gebruik van de resterende modules gaat: met een Fronius-inverter met geïntegreerd Superflex Design dekt u in de operationele PV-planningspraktijk elke relevant leggingsscenario met slechts één invertermodel af.
DYNAMIC PEAK MANAGER
De Dynamic Peak Manager is een innovatief MPP-tracking-algoritme dat bij het zoeken naar het optimale werkpunt zijn gedrag dynamisch aanpast. De bijzonderheid is dat de Dynamic Peak Manager regelmatig de gehele curve automatisch controleert en dus zelfs bij gedeeltelijke schaduw het Global Maximum Power Point (GMPP) vindt.
Symo 8.2-3-M SMART GRID READY
Fronius-Symo 8.2-3-M zijn voorbereid voor het Smart Grid van morgen. Voor toekomstige nettechnische eisen zijn de inverters optimaal uitgerust. Een serie intelligente functies, zogenaamde
Kenmerken: Kopen in DrachtenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24497329 Meld aan Aanbodpagina