Geurfilterkast met motor 3250 m3/h – 230 volt


sinds 9-5-2021 03:07:14

  • Grote foto geurfilterkast met motor 3250 m3 h 230 volt doe het zelf en verbouw luchtverdeeltechniek
  • Grote foto geurfilterkast met motor 3250 m3 h 230 volt doe het zelf en verbouw luchtverdeeltechniek
Grote foto geurfilterkast met motor 3250 m3 h 230 volt doe het zelf en verbouw luchtverdeeltechniek Grote foto geurfilterkast met motor 3250 m3 h 230 volt doe het zelf en verbouw luchtverdeeltechniek
prijs: € 915
Locatie : Woerden  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Stalen geurfilterkast voorzien van een dubbelaanzuigende centrifugaal ventilator met voorover gebogen schoepen en ingebouwde thermische beveiliging. Ze zijn bedoeld voor het verplaatsen van lucht en ontworpen voor continu gebruik. De direct gedreven ventilator heeft een gesloten motor, zeer laag geluidsniveau is uitstekend regelbaar en kan luchttemperaturen aan van -20˚C tot +40˚C. De stalen geurfilterkast met motor is voorzien van 12 koolstoffilters en 2 paneelfilters, vervaardigd van gegalvaniseerd plaatstaal. De zijpanelen van deze kast kunnen voor inspectie en onderhoud open gemaakt worden. Bedoeld om in rechthoekige en ronde luchtkanalen te worden geschakeld. De geurfilterkasten kunnen bijvoorbeeld worden toegepast in professionele keukens, restaurants, kantoren en winkels.

Rumeyza ventilation products
Wij zijn een technische groothandel in innovatieve en duurzame producten voor ventilatiesystemen. Op basis van expertise en jarenlange ervaring in de horeca branche kunnen wij gedegen technisch advies en maatwerk leveren. Een groeiend aantal opdrachtgevers zet onze product- en projectkennis in bij de succesvolle uitvoering van projecten met uiteenlopende ventilatiesystemen.
Bezoek onze Website.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Rumeyza
 ● SKU (eigen artikel code): 35072
 ● Type: simple
 ● Import prijs: € 915,00


Kenmerken: Kopen in WoerdenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25271024 Meld aan Aanbodpagina