Grote RVS spoelbak


sinds 30-6-2020 13:37:31

  • Grote foto grote rvs spoelbak doe het zelf en verbouw sanitair
  • Grote foto grote rvs spoelbak doe het zelf en verbouw sanitair
Grote foto grote rvs spoelbak doe het zelf en verbouw sanitair Grote foto grote rvs spoelbak doe het zelf en verbouw sanitair
prijs: € 350
Locatie : Wehl  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Grote RVS spoelbak
 
92072xad
We zijn door een van onze klanten betrokken bij een ruimingsproject van gebouwen, terreinen en inventaris gelegen in de stad Utrecht.Het gaat om een project met gebouwen en inventaris voorheen in gebruik bij productie binnen de voedingsmiddelen-industrie. Het gaat dooreen om een wat betere kwaliteit materialen welke een tweede leven verdienen.
Uitgangspunt voor de genoemde prijzen is afname van de gehele kavel. De koper zorgt zelf voor evt. demontage op een nader te bepalen tijdstip. Koper zal zelf het transport organiseren, indien gewenst kan BRIMA-Handel ondersteuning bieden bij de organisatie van het transport.
 
KAVEL; 92072 Grote RVS spoelbak
Afmetingen; B x D x H = 240x48x90cm
Tevens 2 handsproeiers sproeikoppen
Prijs; € 350,00 excl. BTW.
Bieden mag, wel graag serieus bieden. 
Wij bieden deze goederen aan namens een van onze cliënten. Dit artikel is af te halen in de regio Utrecht. Bij serieuze belangstelling kan het goed ook hier worden bezichtigd.
Mocht de advertentie niet alle gewenste informatie verstrekken die u zoekt en u heeft nog vragen, bel ons of stuur even een mailtje. Wij helpen u graag en zien uw reactie graag tegemoet.
Met vriendelijke groet,
BRIMA-HANDEL,
Email;
 brimahandel@gmail.com
Mobiel;
 06.12909333 
(mochten we u niet direct te woord kunnen staan, stuur dan een bericht. Als we wat voor u kunnen betekenen, reageren we altijd !!)

Zie ook alle advertenties voor meer leuke spullen voor weinig geld. Ons aanbod wordt dagelijks uitgebreid met de meest uiteenlopende goederen en objecten.

SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● Levering: Ophalen
 ● Type: Wastafel
 ● Rvs: Ja


Kenmerken: Kopen in WEHLKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24066298 Meld aan Aanbodpagina