Brandklep 180 mm met handbediening | CR60+MFUS

sinds 19-5-2023 03:01:40


prijs: € 84
Locatie : Woerden  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Geoptimaliseerde ronde brandklep, standaard met handbediening MFUS, met een brandweerstand van minimum 60 minuten en beschikbaar in kleine diameters (vanaf 100 mm). Een minimaal drukverlies wordt gegarandeerd door het dunne klepblad, het smeltlood in het verlengde van het klepblad en de overbrenging die zich buiten de tunnel bevindt.
Waar brandkleppen plaatsen?
Een brandklep voorkomt de verspreiding van brand door luchtkanalen. De ronde brandklep is een onderdeel van het luchttransportsysteem en wordt geplaatst in een wanddoorvoering waar een rond ventilatiekanaal de brandscheiding (of brandcompartimentswand) doorkruist.
Wat is een brandklep?
Een brandklep is een mechanisch of elektrisch gestuurde afsluiter in luchtkanalen, die er voor zorgt dat in geval van brand de brandwerende scheiding waardoor het ventilatiekanaal voert, gegarandeerd blijft. Voor brandkleppen dient de brandwerendheid te worden bepaald volgens de NEN-EN 1366-2 Deel 2: Brandkleppen.


Rumeyza ventilation products B.V
Wij zijn een technische groothandel in innovatieve en duurzame producten voor ventilatiesystemen. Op basis van expertise en jarenlange ervaring in de horeca branche kunnen wij gedegen technisch advies en maatwerk leveren. Een groeiend aantal opdrachtgevers zet onze product- en projectkennis in bij de succesvolle uitvoering van projecten met uiteenlopende ventilatiesystemen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: RF-T
 ● SKU (eigen artikel code): 70664
 ● Materiaal (algemeen): Staal


Kenmerken: Kopen in Woerden


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 30058317 Meld aan Aanbodpagina