Infiltratieput met aanvoer/ afvoer Ø 110 mm


  • Grote foto infiltratieput met aanvoer afvoer 110 mm doe het zelf en verbouw buizen en afvoer
  • Grote foto infiltratieput met aanvoer afvoer 110 mm doe het zelf en verbouw buizen en afvoer
Grote foto infiltratieput met aanvoer afvoer 110 mm doe het zelf en verbouw buizen en afvoer Grote foto infiltratieput met aanvoer afvoer 110 mm doe het zelf en verbouw buizen en afvoer
€ 49,99
Locatie Roermond  (Limburg)

Kenmerken

Beschrijving

Met deze infiltratieput met aan/afvoer kan het regenwater worden opgevangen op plaatsen waar bijv. geen riolering, afvoersysteem of infiltratiekrat aanwezig is. Het water loopt dan langzaam weg, door de gaatjes in de infiltratiebuis. Hierdoor blijft het regenwater uit de buurt van gebouwen zodat schade of overlast wordt voorkomen.

Aan de zijkant kan een afvoerbuis met diameter 110 mm worden aangesloten. De aansluiting aan de infiltratiebuis is voorzien van een manchet. Uw regenwaterafvoerbuis kan op deze aansluiting worden bevestigd, bijvoorbeeld door middel van een verloop. Het regenwater zal nu van uw dak via de dakgoot en de afvoerbuis, door de rioleringsbuis in de infiltratieput stromen.

De infiltratieput installeren is eenvoudig:
1.Graaf en/of boor het benodigde gat.
2.Plaats de infiltratieput onder het maaiveld.
3.Vul de ruimte rondom met grind.

Door om de infiltratieput heen, voldoende grind aan te brengen, kan de infiltratieput haar water onmiddellijk aan het grindbed afgeven. Zo ontstaat er een groot infiltrerend oppervlak rondom de infiltratieput.

Wordt geleverd inclusief zwart pp rooster. U kunt dit rooster eenvoudig lostrekken van de infiltratiebuis (Ø 110 mm), waardoor u bijvoorbeeld een afvoergoot/ lijngoot met de bodem-uitloop kunt aansluiten.

Onze voordelen:
- Deskundig advies op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur
- Gratis verzending | Afhalen ook mogelijk
- Gratis retourneren | Niet tevreden, geld terug

Bekijk ons complete assortiment in onze webshop (www uw-dakgootspecialist nl) of neem contact met ons op via deze advertentie. Wij helpen u graag verder!

Kenmerken: Kopen in RoermondE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 17474313

Meer Buizen en Afvoer

Meer Buizen en Afvoer aangeboden in deze subrubriek.