Koop of huur een Spijkstaal 303 elektrotrekker met max. 3000 kg. trekkracht

sinds 27-12-2022 08:36:20

Grote foto koop of huur een spijkstaal 303 elektrotrekker met max. 3000 kg. trekkracht doe het zelf en verbouw electrotrekkers Grote foto koop of huur een spijkstaal 303 elektrotrekker met max. 3000 kg. trekkracht doe het zelf en verbouw electrotrekkers Grote foto koop of huur een spijkstaal 303 elektrotrekker met max. 3000 kg. trekkracht doe het zelf en verbouw electrotrekkers Grote foto koop of huur een spijkstaal 303 elektrotrekker met max. 3000 kg. trekkracht doe het zelf en verbouw electrotrekkers Grote foto koop of huur een spijkstaal 303 elektrotrekker met max. 3000 kg. trekkracht doe het zelf en verbouw electrotrekkers Grote foto koop of huur een spijkstaal 303 elektrotrekker met max. 3000 kg. trekkracht doe het zelf en verbouw electrotrekkers
prijs: -
Locatie : De lier  
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving
De Spijkstaal 303 opzittrekker elektrotrekker heeft een trekkracht van 3.000 kg. en kan op vele terreinen worden ingezet. Je ziet ze daarom ook op grote vliegvelden (Schiphol) op treinstations en bijvoorbeeld in een distributiecentrum. Daarnaast worden ze veel bij kwekerijen ingezet vanwege hun grote trekkracht en compacte afmetingen waardoor deze machines veelzijdig en multi inzetbaar zijn.
Bij Steenks Service kunt u nieuwe en gebruikte elektro trekkers kopen, maar ook voor tijdelijke projecten kunt u bij ons elektro trekkers huren of zelfs leasen. De trekkers zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenwerk. Door ons ruime aanbod kunnen wij u altijd van dienst zijn, tot de zwaarste klussen aan toe.
 
Enkele voorbeelden van toepassingen voor onze elektrotrekkers zijn:
 
-          Om u in de piektijden te ontlasten door extra inzet van de huur elektrotrekkers.
-          Versnel uw teeltwissel en/of het inrijden van jonge planten in de kas.
-          Aanhangers en caravans verplaatst u eenvoudig en snel.
-          Soepel en snel transport op een bouwplaats/bouwterrein (zowel binnen als buiten).
-          Betrouwbaar transport in fabrieken, magazijnen, vliegvelden en distributiecentra.
-          Vervoermiddel voor technische dienst in ziekenhuizen, grote fabrieken en stadsdistributie (volledig elektrisch, 100% groen)
 
Bij het huren van één of meerdere van onze elektrotrekkers kunt u ervan uitgaan dat ze altijd up-to-date zijn, WA-verzekerd zijn én voorzien zijn van een VA-keur (periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen). Daarnaast heeft u geen onderhoudskosten en betaald u een vast bedrag per maand.
 
De elektro trekkers van Steenks Service zijn krachtige machines met een trekkracht variërend van 500 kg tot zelfs wel 30.000 kg. Ze zijn dan ook uitermate geschikt om al het zware werk te verzetten. Door de multi-inzetbaarheid worden elektro trekkers in een groot aantal branches gebruikt. Met merken als Spijkstaal en Bull leveren wij sterke en betrouwbare elektro trekkers waarvoor geen uitdaging te groot is.
 
Type: 303 AC
Lengte: 170 cm
Breedte: 75 cm
Hoogte: 120 cm
Gewicht: 600 kg
Trekkracht: 3.000 kg
 
-          op 3 wielen geveerd met schokbrekers
-          met schijfremmen
-          tractie accu 24 Volt
-          met acculader
-          met passende trekhaak
 
Opzittrekker / tuintrekker / veilingtrekker
Is dit niet de trekker die u zoekt? Wij hebben standaard meer dan 120 elektrotrekkers op voorraad. Laat u daarom informeren over de mogelijkheden.
Kijk voor informatie en meer nieuwe en gebruikte machines op onze website: www.steenks-service.nl of neem telefonisch contact op met +31 (0)174-510266 voor huurprijzen, voorwaarden en wensen met betrekking tot de verhuur van één van onze producten.
Kenmerken: Kopen in De Lier
Advertentienummer: 26833098 Meld aan Aanbodpagina