KOSTAL PIKO 20 DCS omvormer

sinds 4-6-2021 03:16:40

  • Grote foto kostal piko 20 dcs omvormer doe het zelf en verbouw zonnepanelen
  • Grote foto kostal piko 20 dcs omvormer doe het zelf en verbouw zonnepanelen
Grote foto kostal piko 20 dcs omvormer doe het zelf en verbouw zonnepanelen Grote foto kostal piko 20 dcs omvormer doe het zelf en verbouw zonnepanelen
prijs: € 2529
Locatie : Drachten  (Friesland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


KOSTAL PICO 20 omvormer

KOSTAL PIKO 20 DCS omvormer
KOSTAL PIKO 20 DCS omvormer. Een 3 fase omvormer voor zonnestroom. Deze omvormer kan maximaal 20.000 Watt AC-zijdig opwekken.
Een veelzijdige en slimme omvormer voor het opwekken van energie uit zonnepanelen. Met een KOSTAL omvormer voor zonne-energie ben je altijd zeker van hoogwaardige en uitgebreide apparatuur.
Het zijn de unieke voordelen van de KOSTAL omvormers die zo indrukwekkend zijn. Flexibiliteit, communicatie en bruikbaarheid.

Als onderdeel van het PIKO Smart-optimalisatieconcept worden PIKO-omvormers geleverd met schaduwbeheer voor maximale opbrengst. Zelfs bij gedeeltelijk beschaduwde PV-systemen, waardoor een grotere flexibiliteit bij de systeemplanning wordt geboden

De KOSTAL PIKO is flexibel
De KOSTAL PIKO 20 heeft 3 mpp's. Dus je kan 3 onafhankelijke strings aansluiten.
De PIKO-omvormers van de nieuwe KOSTAL generatie maken indruk met hun flexibiliteit. Deze beproefde PIKO-technologie is nu verbeterd en flexibeler. Dankzij het nog bredere ingangsbereik en het vermogensbereik.
Slimme functies
PIKO-omvormers gebruiken de 3-fasen stroomsensor (PIKO BA-sensor) om volledig automatisch de actuele stroomvereisten van uw woning in realtime vast te leggen. Dit maakt u onafhankelijker en verlaagt uw elektriciteitsrekening.


De omvormer kan zowel binnen als buiten gemonteerd worden. Dankzij zijn hoge beschermingsklasse is buitenmontage geen probleem.
Een hoger rendement door slimme optimalisatie
Dankzij het slimme optimalisatieconcept van de omvormer, kunt u het grootst mogelijke rendement uit uw PV-installatie halen, zelfs als deze gedeeltelijk in de schaduw ligt vanwege bijvoorbeeld de verschillende stand van de zon in de winter.

Zekerheid met Solar Garant
Solar Garant heeft meer dan 12 jaar ervaring in zonne-energie. Profiteer van onze expertise en laat eventueel je systeem door ons berekenen. Dan weet jij exact waar je aan toe bent qua prijs en materiaal. Onze ervaringen werkt in je voordeel.
De KOSTAL PIKO 20 omvormer kunnen we meestal uit voorraad leveren. Meer informatie is te vinden op de website van Kostal
Voor vragen over deze producten, bel 0512-240000 of vul het offerte formulier in voor een maatwerk offerte. Of stuur een mailtje via de contact pagina


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): PIKO 20
 ● Import prijs: € 2090,08


Kenmerken: Kopen in Drachten


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24497276 Meld aan Aanbodpagina