M-PowerTools CRB7 Edge Guide Fence Kit voor op de MK3 Router


sinds 27-9-2021 10:56:13

Grote foto m powertools crb7 edge guide fence kit voor op de mk3 router doe het zelf en verbouw onderdelen en accessoires
prijs: € 20,49
Locatie : Haarlem  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

LET OP: Dit is alleen de zij-aanslag je hebt om deze te kunnen gebruiken de CRB7 Combination Routerbase nodig

Deze uitbreiding van de CRB7 is overbodig als je deCRB7 Mortise, Hinge & Lock (MHL) kit er bij koopt, daar zit deze al in. Check die ook want hij is completer.


CRB7 Parallel Side Fence Kit
Dit is een accessoire voor bij de CRB7 MK3 Router Base.Met deze aanvulling van de nieuwe parallelle randgeleiding, komt de CRB7 op een totaal van 8 hoofdfuncties. Het opzetten is simpeler dan traditionele randgeleiders. De CRB7 Fence Kit heeft een beter dieptebereik, waardoor je groeven en frezen verder van de rand af kan maken tot 190 mm (7-1/2"). De randgeleider kan op 3 verschillende plekken op de basisplaat van de CRB7 geplaatst worden voor een bredere variëteit aan taken. Met de bevestigingspunten aan de voorzijde van de Fence Kit, kan een loos nep stuk hout geplaatst worden om de Fence Kit te beschermen tijdens het frezen.

Functies:
- Verbeterde controle bij het maken van groeven met een frees:
Een van de meest algemene accessoires bij een standaard houtbewerkingsfrees is de parallelle randgeleider. Het gebruikelijke ontwerp is groot, onhandig, tijdrovend om te installeren en heeft een teleurstellend klein bereik. Veel frees gebruikers nemen liever niet de tijd om de randgeleider te installeren en gebruiken in plaats daarvan de klemgeleider. Echter de CRB7 Fence Kit bespaart veel tijd wanneer je meerdere platen freest met dezelfde afstand of groef-afmetingen.

- Micro Adjust het profiel van de rand
Er zijn 2 populaire methoden om randen te omlijsten met een frees op decoratieve profielen. De eerste is om een snijder te kopen met een kogellager. De kogellager loopt langs de rand van het bord, die de snijder begeleidt. Het profiel van het omlijsten wordt dan bepaald door het veranderen van de diepte van de snijder en door het veranderen van de grootte van de snijder kogelring. Een nadeel van deze methode is dat het afval dat zich ophoopt tussen de kogellager en de rand van het bord en zo het profiel beïnvloedt. Nog een nadeel is dat de aanpassing van het profiel stapsgewijs is. Dus voor diegenen die een fijne aanpassing willen, is de volgende optie beter. Randprofilering met een CRB7 Fence Kit geeft een betere controle met een groot geleidingspaneel om het contactgebied groter te maken en de stabiliteit te vergroten. De CRB7 Fence Kit heeft 2 bevestigingspunten voor het monteren van een nep begeleidend stuk. Dit is ideaal voor het omlijsten van de rand, zodat de snijder terug kan snijden naar het nepstuk. Hiermee behoudt je het maximale contactgebied aan beide zijden van de snijder. Daarnaast laat je maar een klein stukje van het profiel van de snijder zien aan de rand van het werkstuk.

Toepassingen:
- Het frezen van een parallelle groef of kanaal:
Traditionele frezen zijn groot, onhandig, tijdrovend om te installeren en heeft een teleurstellend klein bereik. Daarentegen is de CRB7 adembenemend simpel, snel in te passen en een veel groter bereik. Ga verder van de rand af van 0 tot 190 mm (0 - 7-1/2"). De nieuwe CRB7 Fence Kit profiteert ook van de nauwkeurigheid van de CRB7 Micro Adjuster, die de afstand tussen de snijder en de rand van het bord controleert.

- Het omlijsten van de rand met de CRB7 Fence Kit
Of je nou een bestaande architectonische omlijsting kopieert op een bord of de puntjes op de i zet op een meubelstuk, randomlijsting is essentieel in de meeste houtbewerkingsprojecten. De CRB7 met een r
Kenmerken: Kopen in HaarlemKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24996070 Meld aan Aanbodpagina