Maak zelf een Griekse tempel (bouwplaat)


sinds 18-1-2022 03:00:29

  • Grote foto maak zelf een griekse tempel bouwplaat doe het zelf en verbouw materialen en producten
  • Grote foto maak zelf een griekse tempel bouwplaat doe het zelf en verbouw materialen en producten
Grote foto maak zelf een griekse tempel bouwplaat doe het zelf en verbouw materialen en producten Grote foto maak zelf een griekse tempel bouwplaat doe het zelf en verbouw materialen en producten
prijs: € 9,95
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Make this Greek temple
Slechts lijm, een schaar of mes en een portie geduld zijn vereist om dit boek, waarvan de pagina's gedrukt zijn op stevig papier, te veranderen in een prachtig model van het Parthenon. Het Parthenon in Athene, Griekenland, is de meest bekende van alle Griekse tempels.
Kenmerken Bouwplaat Griekse Tempel:

 ● De bouwplaat is historisch verantwoord opgezet en zit vol met fascinerende details.
 ● Het dak van de tempel kan verwijderd worden om zo het interieur te kunnen bewonderen. Binnen in de tempel is een beeld van de godin Pallas Athena te zien.
 ● De grondplaat van het model meet, in elkaar gezet, ruim 30 x 47 cm.

De handleiding van 2 pagina's aan de binnenzijde van de kaft is in het Engels, maar niet moeilijk om te volgen. Dit omdat het als een soort stripverhaaltje opgezet is met duidelijke illustraties waarin te zien is wat je moet doen.

Productinformatie:
Titel: Make this Greek temple
Geschikt voor: 9-99 jaar
Bindwijze: paperback
ISBN: 9780746093528
Aantal pagina's: 32
Afmeting: 305 x 229mm
Auteur/Illustrator: Iain Ashman

Het Parthenon was de tempel voor Athena Parthenos (de Maagd), die de beschermgodin was van de stad Athene, op de Akropolis van Athene. De tempel vormt het hoogtepunt van de Atheense bouwkunst in de klassieke periode van de vijfde eeuw v. Christus.


15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 9780746093528
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Usborne Bouwplaten
 ● SKU (eigen artikel code): 9780746093528


Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24597497 Meld aan Aanbodpagina