Maak zelf een Romeins fort (bouwplaat)


sinds 18-1-2022 03:00:29

  • Grote foto maak zelf een romeins fort bouwplaat doe het zelf en verbouw materialen en producten
  • Grote foto maak zelf een romeins fort bouwplaat doe het zelf en verbouw materialen en producten
Grote foto maak zelf een romeins fort bouwplaat doe het zelf en verbouw materialen en producten Grote foto maak zelf een romeins fort bouwplaat doe het zelf en verbouw materialen en producten
prijs: € 12,99
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Make this Roman fort
Slechts lijm, een schaar of mes en een portie geduld zijn vereist om dit boek, waarvan de pagina's gedrukt zijn op stevig papier, te veranderen in een prachtig model van Romeins fort of castellum genaamd. Heb je een project op school over de Romeinen dan is dit een goede keuze.
Kenmerken Bouwplaat Romeins Fort of Castellum:

 ● De bouwplaat is historisch verantwoord opgezet en zit vol met fascinerende details.
 ● Bij de bouwplaat zitten uit te snijden/knippen papieren figuurtjes van Romeinse soldaten om het leven in een Romeins castellum na te bootsen.
 ● De grondplaat van het model meet, in elkaar gezet, ruim 61 x 46 cm.

De handleiding van 2 pagina's aan de binnenzijde van de kaft is in het Engels, maar niet moeilijk om te volgen. Dit omdat het als een soort stripverhaaltje opgezet is met duidelijke illustraties waarin te zien is wat je moet doen.

Productinformatie:
Titel: Make this Roman fort
Geschikt voor: 9-99 jaar
Bindwijze: paperback
ISBN: 9781409506188
Aantal pagina's: 32
Afmeting: 305 x 229mm
Auteur/Illustrator: Iain Ashman
Romeins castellum
Een castellum, letterlijk "kasteeltje", was een legerplaats voor hulptroepen (Latijn: auxilia) van het Romeinse Rijk; er verbleven ongeveer 500 tot 1000 man, met hun paarden. Castella werden onder andere langs de limes in Nederland gebouwd. Ze worden onderscheiden van de castra, de legerplaatsen van de legioenen, waar ruim 5000 man konden verblijven.

Verschillende Nederlandse steden zijn ontstaan op de plaats van antieke castella, zoals Woerden (Laurium) en Utrecht (Traiectum). Het Nederlandse woord "kasteel" is van castellum afgeleid. Als toponiem komt het in vele plaatsnamen voor, zij het vaak in een verbasterde vorm, onder meer in namen als Kassel (Frans: Cassel), Kessel, Castricum en Castellane.

Naast een castellum was vaak een vicus (gehucht) te vinden. De bewoners werden aangelokt door het castellum.


15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 9781409506188
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Usborne Bouwplaten
 ● SKU (eigen artikel code): 9781409506188


Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24597496 Meld aan Aanbodpagina