MOTIP LIJMSPRAY 500ML 090304


sinds 20-4-2021 03:02:34


prijs: € 12,95
Locatie : Landgraaf  (Vlaams-Limburg)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

MOTIP LIJMSPRAY 500ML Lijm Lijm voor zowel permanente als tijdelijke hechting. Geschikt voor het verlijmen van papier, karton, hout, textiel en diverse soorten kunststof. Lijm is sneldrogend en gebruiksvriendelijk. Voor een permanente hechting beide te verlijmen oppervlakken behandelen, laten aandrogen en goed op elkaar drukken. Voor een tijdelijke hechting een van de te verlijmen oppervlakken behandelen, laten drogen en goed op elkaar drukken.

MOTIP LIJMSPRAY 500ML 
Lijm voor zowel permanente als tijdelijke hechting. Geschikt voor het verlijmen van papier, karton, hout, textiel en diverse soorten kunststof. Lijm is sneldrogend en gebruiksvriendelijk. Voor een permanente hechting beide te verlijmen oppervlakken behandelen, laten aandrogen en goed op elkaar drukken. Voor een tijdelijke hechting een van de te verlijmen oppervlakken behandelen, laten drogen en goed op elkaar drukken.
Toepassingen
Papier
Karton
Hout
Textiel
Kurk
Leder
Diverse soorten kunststof
Productkenmerken
Zeer geschikt voor grote oppervlakken
Sneldrogend
Gebruiksvriendelijk
Spuitbeeld circa 10 centimeter breed
Gebruiksaanwijzing
Voor het gebruik, de aanwijzingen op de verpakking goed lezen en opvolgen. De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. De spuitbus op kamertemperatuur brengen. Ideale verwerkingstemperatuur 5 tot 30°C. Voor gebruik de spuitbus schudden. Afstand tot het te behandelen oppervlak circa 25 tot 30 centimeter. Lijm in een gelijkmatig laag aanbrengen. Voor een permanente hechting beide te verlijmen oppervlakken behandelen, 15 tot 20 minuten laten aandrogen en goed op elkaar drukken. Voor een tijdelijke hechting een van de te verlijmen oppervlakken behandelen, 5 tot 10 minuten laten drogen en goed op elkaar drukken. Bij het behandelen van poreuze oppervlakken, een iets dikkere laag lijmspray aanbrengen. Na gebruik het ventiel schoonspuiten (spuitbus op de kop houden en de sproeikop circa 5 seconden ingedrukt houden)
Veiligheidsblad
Technisch informatieblad


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8711347226184
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Motip
 ● SKU (eigen artikel code): 090304
 ● Import prijs: € 12,95


Kenmerken: Kopen in Landgraaf



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 24492710 Meld aan Aanbodpagina