MOTIP VERWIJDERBARE LAK ZWART MAT 500ML 04301 04301


sinds 3-5-2021 03:07:49

prijs: € 11,95
Locatie : Landgraaf  (Vlaams-Limburg)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

MOTIP VERWIJDERBARE LAK ZWART MAT 500ML Verwijderbare lak Speciale lak voor het creëren van een verwijderbare film. Voor het behandelen van gladde, niet zuigende ondergronden, zoals blank metaal, aluminium, glas en ondergronden behandeld met 2K lakken. MoTip Removable Coating is niet geschikt voor het behandelen van ondergronden behandeld met 1K laksystemen.

MOTIP VERWIJDERBARE LAK ZWART MAT 500ML 
VERWIJDERBARE LAK
Speciale lak voor het creëren van een verwijderbare film. Voor het behandelen van gladde, niet zuigende ondergronden, zoals blank metaal, aluminium, glas en ondergronden behandeld met 2K lakken. MoTip Removable Coating is niet geschikt voor het behandelen van ondergronden behandeld met 1K laksystemen.
Productkenmerken
Sneldrogend
Goede dekkracht
Bestand tegen chemicaliën en weersinvloeden
360° Ventiel
Stofdroog : Na circa 10 minuten
Kleefvrij : Na circa 30 minuten
Verwijderbaar : Na 2 uur
Hittebestendig : Tot 100°C
Gebruiksaanwijzing
Voor het gebruik, de aanwijzingen op de verpakking goed lezen en opvolgen. Voorbehandeling De ondergrond goed reinigen, zonder schuren. De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. Voor het aanbrengen van verwijderbare lak, geen primer aanbrengen.
Lakken
De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. De spuitbus op kamertemperatuur brengen. Ideale verwerkingstemperatuur 15 tot 25°C en een relatieve luchtvochtigheid van <65%. Voor gebruik de spuitbus 3 minuten goed schudden en een proefstukje spuiten. Afstand tot het te behandelen oppervlak circa 25 tot 30 centimeter.
Ten minste 5 lagen verwijderbare lak aanbrengen. Voor een goede laagopbouw, benodigd voor het later verwijderen van de verwijderbare lak, een extra laag aanbrengen op kritische plaatsen (hoeken, kanten). De lagen aanbrengen met een tussentijd van 5 minuten.
De droogtijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de luchtvochtigheid en de aangebrachte laagdikte.
Veiligheidsblad
Technisch informatieblad
Voorbeeld video


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8711347230815
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Motip
 ● SKU (eigen artikel code): 04301
 ● Import prijs: € 11,95


Kenmerken: Kopen in Landgraaf



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 24492563 Meld aan Aanbodpagina