steektrap junior € 154,00

sinds 4-6-2024 15:20:53

Grote foto steektrap junior 154 00 doe het zelf en verbouw trappen en liften Grote foto steektrap junior 154 00 doe het zelf en verbouw trappen en liften
prijs: € 154
Locatie : Wijk bij duurstede  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Lengte : 2 Tot 3 Meter
Materiaal : Hout
Soort : Trap
Staat : Nieuw

Beschrijving

Tussen de traditionele trap en de molenaarstrap
Als een molenaarstrap een helling heeft tussen de 60 en 70 graden, is die van een conventionele trap meestal tussen de 25 en 40 graden. Maar wat als er een trap zou zijn die zich precies tussen deze twee opties bevindt? Maak kennis met de COTTAGE JUNIOR, een unieke trap die het beste van beide werelden combineert.
Hoger stijg- en daalcomfort
Met een helling van 51,34 graden biedt de COTTAGE JUNIOR een hoger stijg- en daalcomfort dan een molenaarstrap. Je zult merken dat het beklimmen en afdalen van deze trap veel gemakkelijker en comfortabeler is dan traditionele trappen. Bovendien bespaart deze trap aanzienlijk ruimte in vergelijking met conventionele trappen.
Eenvoudige installatie en aanpassing
De COTTAGE JUNIOR is niet alleen gemakkelijk te installeren, maar kan ook eenvoudig worden aangepast aan jouw afmetingen. Met maximale vloer-/vloerhoogtes tot wel 305 cm (met optionele startvoet) voor rechte trappen en tot wel 345 cm (met optionele startvoet) voor trappen met draaiend kwart, kun je deze trap perfect laten passen in jouw ruimte.
Klassiek ontwerp met variaties
De COTTAGE JUNIOR is gemaakt van hoogwaardig ruw sparrenhout en heeft 13 treden met een diepte van 14 cm. Met een totale breedte van 65 cm en een terugslag van 214 cm, straalt deze trap zowel klassieke als elegante schoonheid uit. Voor extra veiligheid kan de trap optioneel worden uitgerust met een "Mini" reling.
Naast de COTTAGE JUNIOR zijn er nog andere versies verkrijgbaar in het "Classics" assortiment van Maatkracht. Zo heb je de PREMIUM COTTAGE (50 cm), MEDIUM COTTAGE (70 cm) en LARGE COTTAGE (80 cm). Kortom, voor elke ruimte en smaak is er een passende trap beschikbaar.
Wil je genieten van het beste van beide werelden? Kies dan voor de COTTAGE JUNIOR molenaarstrap. Met zijn unieke helling biedt hij hoger stijg- en daalcomfort, terwijl hij tegelijkertijd ruimte bespaart. Ontdek nu de verschillende varianten binnen het "Classics" assortiment en vind jouw perfecte trap!
Kenmerken: Lengte: 2 Tot 3 Meter, Materiaal: Hout, Soort: Trap, Staat: Nieuw, Kopen in wijk bij duurstede


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

Stuur bericht
Advertentienummer: 117570127 Meld aan Aanbodpagina