Verol PRO EP 10 Betonprimer | Transparant


Grote foto verol pro ep 10 betonprimer transparant doe het zelf en verbouw verven en sierpleisters
€ 95,95
Locatie Heemskerk  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Verol PRO EP 10 Betonprimer geschikt als transparante toplaag of als primerlaag voor Verol PRO EC 20​ Epoxycoating - Professionele Topkwaliteit voor een scherpe prijs!

Verol PRO EP 10 is een nagenoeg oplosmiddelvrije, reukarme en eenvoudig te verwerken 2-komponenten epoxy betonprimer die tevens geschikt is als transparante vloercoating voor slijtvaste afwerkingen. De produktspecifieke chemische samenstelling resulteert in een weekmaker- en chemicaliënbestendige vloerafwerking met uitstekende hechting, voor alle mechanisch te belasten oppervlakken. Verol PRO EP 10 is bestand tegen olieën, vetten, smeermiddelen, brandstoffen, detergenten, zouten, alcohol, zwakke solventen, etc. Deze betonprimer wordt toegepast ter bescherming van beton- en cementdekvloeren in:


 ● magazijnen
 ● productieruimten
 ● werkplaatsen
 ● verkoopruimten
 ● kelders
 ● garages
 ● woningen


Verol PRO EP 10 betonprimer is standaard verkrijgbaar in de kleur transparant.

Verbruik:
Op normale beton en/of cementdekvloeren bedraagt het verbruik ca. 0,3 kg/m²/laag. 

5 kg is goed voor een oppervlakte van ca. 15 m²
10 kg is goed voor een oppervlakte van ca. 30 m²
20 kg is goed voor een oppervlakte van ca. 65 m²

Gebruiksaanwijzing:

Voorbereiding van de ondergrond:
De ondergrond in beton en/of cement dient schoon, olie-, vetvrij en gezond te zijn. De te behandelen oppervlakte dient voldoende droog (max vochtgehalte 4%) te zijn voor plaatsing van de coatinglaag. U kunt dit controleren door op de vloer stukken plastic (van 1 vierkante meter) luchtdicht aan te brengen met ductape. Als na 48 uur de ruimte tussen het plastic en de beton droog is, is de betonvloer geschikt om te coaten. Eventuele beschadigingen en/of oneffenheden van de ondergrond dienen vooraf aan de behandeling hersteld te worden met onze betonreparatiemortel.

Voorbereiding van de vloercoating:
Het voorgedoseerde component B (harder) bijvoegen bij component A (gemodificeerd epoxyhars) en 2 minuten mengen met behulp van een metalen mixer. Het gemengd product is onmiddellijk klaar voor gebruik.

Applicatie:
Vloercoating direct uitgieten op de vloer en uitrollen met behulp van een polyamide roller. Het verbruik bedraagt ca. 0,3 kg/m²/laag, naargelang de zuigende werking van de ondergrond. Indien gewenst kan in de 1ste laag antislipzand worden ingestrooid als antislipmiddel. Verwerkingstemperatuur bedraagt minimaal +5ºC en maximaal +30ºC. Verwerkingstijd bedraagt ca. 30 minuten bij een temperatuur van +20°C. Na ca. 12u is de vloercoating beloopbaar, na ca. 2 dagen mechanisch belastbaar en na ca. 7 dagen chemisch belastbaar. De coating dient minimaal 8 uur en maximaal 48 uur uit te harden alvorens een volgende laag mag worden aangebracht.

De 8 stappen voor een correcte plaatsing van deze coating:

1  Bepalen van de te behandelen zone(s) en afbakenen met tape.

2  Voorbereiden van deze zone(s) door middel van opschuren en/of ontvetten – naargelang het type en de staat van de ondergrond – en degelijk ontstoffen.

3  Overgieten van het vloeibare A component van de 1ste laag in een mengemmer en voldoende uitkrabben en laten uitlekken – vervolgens het B component op dezelfde wijze en in exacte voorgeschreven verhouding erbij doen – dan het samengestelde product goed mengen met een traagdraaiend mengtoestel tot een homogene massa bekomen wordt.

4  Onmi
Kenmerken: Kopen in Heemskerk

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21789857

Meer Verven en Sierpleisters

Meer Verven en Sierpleisters aangeboden in deze subrubriek.